Punetor Magazine 32 views1 application

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant: Punetor Magazine / Ndihmes Transportues

Detyrat/Pergjegjësitë
1-Sistemim I Produkteve
2-Ngarkim dhe Qarkullim I Produkteve me pergjegjesi Inventariale

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te jete I gatshem per te punuar me turne .
2-Te jete person I pergjegjshem dhe korrekt.
3-Te disponoje leje te drejtimit te automjetit.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat :
Email : hr@globe.al
Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes” ,Nd.124,H. 10,Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !
Cel. : 0676027237

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
  • Profili Tregti