Punetor magazine 110 views

Albanian Distribution & Development kerkon te punesoje punetor magazine.

Aftesite specifike te aplikantit:
– Mosha 20-40 vj.
– Te jete i forte fizikisht.
– Te jete korrekt ne sjellje dhe komunikim.

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0686000160 ose te dergojne CV brenda dates 30 Qershor 2023, ne adresen e emailit: info@add.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dhaskal Tod'hri Nr. 35, Kashar
  • Profili Tregti