Punetor Magazine 61 views

Job Expired

Tirane, ofroj vend pune puntor

Eco Market jep mundesi punesimi ne pozicionin e meposhtem:

Punetor Magazine

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj
dhe dokumentat e tjerë shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: hr@ecomarket-al.com
Telefon: +355 44504286
Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do perzgjidhet.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë-Durrës km.15,Vore,Ish-KatoVora
  • Profili Supermarket