Punëtor Magazine 67 views

Job Expired

ITD shpk, kërkon të punësojë:


Punëtor Magazine

Detyrat:
Eshte pergjegjes direkt per ngarkim – shkarkimin e mallit qe vjen per llogari te ITD Shpk
Eshte pergjegjes per sistemimin e magazinave te ITD sa here qe kerkohet.
Miremban mjetet e punes dhe kujdeset qe ne fund te dites se punes ato jane magazinuar ne vendin e duhur.
Të jenë të disponueshëm për të punuar jashtë orarit
Të jenë te shkathët dhe pa probleme shëndetësore

Kualifikimet:
Arsim i mesem ose i larte
Te kete pervoje ne magazinim

Vendodhja:
Kilometri i pare Tirane – Durres

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumente te tjera që vërtetojne kualifikimet tuaja në adresën e email: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 20 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
  • Profili Informatike/IT/Software