Punetor Magazine 45 views

Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregtimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon te punesoje Punonjes Magazine.

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet e meposhtme:

1- Te kete perfunduar Arsimin e mesem.
2- Te jete i shkathet dhe i afte te perballoje volum dhe ngarkese pune.
3- Te jete i komunikueshem dhe i afte te punoj ne grup.
4- Te zoteroje patente te klasit B.
5- Mosha e preferuar 20-35 vjec.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen hr@infosoftoffice.al ose te na kontaktojne:

Tel: +355 4 2 251 183. ext: 105

Autostrada TR-DR km 8, Kashar, Tirana, Albania

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Profili Tregti