Punëtor i thjeshtë në fabrikë, Mbikalimi i Fllakës, Durrës, Cel. : 0694094948 361 views1 application

Job Expired

Kompania ”Rametal” shpk, me vendndodhje Mbikalimi i Fllakës, Durrës kërkon të punësojëPUNËTOR
Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Të kenë aftësi të punojë në grup.
  • Të jetë i aftë për punë.
  • Të banojë në Durrës.

Personat e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: 0694094948.
Adresa:Mbikalimi i Fllakës, Rruga Sali Imeraj, Durrës.
Cel. : 0694094948

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
  • Profili Prodhim/Perpunim