Punetor Fabrike 82 views

Përshkrimi

Kategoria e punes: Prodhim

Shoqeria SO CART sh.p.k., pjese e ALKOS Group, po kerkon kandidate te pershtatshem ne pozicionin e punes Operator/punetor fabrike

Ne funksionin e prodhimit, operatoret/punetoret e fabrikes kryejne procese te ndryshme ne fabrike, atyre u caktohen detyra e pergjegjesi te lidhura ngushte me linjen e paketimit e prodhimit komfort standardeve e objektivave qe ndjek Shoqeria So Cart.

Ushtrojne rolin e tyre nen mbikqyrjen e plote nga eprori


Kualifikimet

  • Arsim i mesem
  • Te jete i gatshem te punoje ne grup;
  • Te pershtatet ne pozicionet e punes sipas nevojave te kompanise;
  • Te kete fleksibilitet ne orare.

Shënime

Të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkese për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresën e-mail hr@alkosgroup.al

Transport i garantuar.

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Fushe – Preze, Vora, Tirana
  • Tel/Mob +355697014570
  • Profili Prodhim/Perpunim