PUNETOR FABRIKE (M) 62 views

SO CART sh.p.k., pjese e Alkos Group Albania, eshte kompani prodhuese shqiptare, me aktivitetet kryesor transformimin e letres celuloze ne produkt perfundimtar per konsumatorin, shpall vakant pozicionet:

 

 • Pirunist;
 • Operator linje prodhimi
 • Operator makinerie
 • Paletizues;
 • Sistemues ne Fabrike
 • Punetor Fabrike
 • Punetor Magazine

 

Te kete perfunduar arsimin e mesem;

Te jete i afte dhe i shkathet ne perdorimin e mjeteve dhe makinerive te punes;

Fleksibel me oraret e punes;

Proçedura dhe afatet e aplikimit

Te interesuarit duhet te dergojne nje kerkese per punesim ku te specifikohet kerkesa per pozicionin e punes dhe nje kopje te cv ne adresen e-mail hr@alkosgroup.al

*Te gjithe aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te larte sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ruga e Serave, Picar, Vore, 1032,
 • Tel/Mob +355697053354
 • Profili Sherbime, Tregti, Tregti me shumice