Punesojme specialist per prodhim dhe montim reklamash me eksperience. 50 views

hgSTUz9.jpeg

Kompania DuArt kerkon te punesoje specialist per prodhim dhe montim reklamash me eksperience.

Profili I punes:
Prodhim dhe montim reklamash, prodhim shkronja 3D, punime me LED,
punime me forex dhe plexi, ngjitje dhe shtrim adezivi.
Pune me kohe e plote, pozicion I brendshem.

Kualifikimet:

Te kete eksperience.
Te kete aftesi te mira bashkepunuese.
Te kete patenen B.
Mosha e preferuar: 25-35 vjec.

Paga 70,000 deri 90,000 ne varesi te eksperiences.
Cel. : 0686060604

More Information

Only candidates can apply for this job.