Punesohu ne sezon si Sanitare me page nga 800-1200€ ne Jug te Shqiperise 52 views

Punesohu ne Sezon

Sanitare
(Paga 800-1200€)

Akomodimi dhe ushqimi i perfshire
Kushte shume te mira pune
Te jene korrekte dhe te pergjegjshme

Adresa: Ne Jug te Shqiperise
Kontaktoni: 0692751730

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim