PUNESIM – RECEPTION/HOSTESS, SUPERVISOR, FRONT OFFICE etc.. 383 views

🔖 #PUNESIM NE #DUBAI

Ofrohen vende te lira pune ne keto pozicione:

🔶F&B Concierge
🔶Reservation Coordinator Restaurants
🔶Supervisor Restaurant Females
🔶Bartender
🔶Hostess
🔶Lady Servers
🔶Guest Relations/Hostess
🔶Bartenders
🔶Waiters
🔶Barbacks
🔶Office Boy
🔶Runners
🔶M. of Interior
🔶Security

Ofrohet :

🔸Akomodim
🔸Transport
🔸Ushqim
🔸Sherbim Mjekesor
🔸Viza dhe Biletat e Udhetimit

⚡⚡APLIKIMET PRANOHEN VECSE ME CV
ANGLISHT + FOTO + WORD ne
⚡⚡ aplikimepunesimi@gmail.com / 00355 686081032

Specifikoni”PUNESIM NE DUBAI”

🌏🌏ADRESA: ZOGU I ZI , MBRAPA RING CENTER, NORD CONSTRUCTION, KATI 2, TIRANE

🔖Gjithashtu na gjeni :
🔖Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
🔖Ne Instagram: aplikime_punesimi
🔖Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00!

JU MIREPRESIM ✔️

Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Zogu i Zi, mbrapa Ring Center, ( Pallati Portokalli ), prane Pallatit te Sportit Asllan Rusi, mbi Bar Premium, Kati i dyte
  • Tel/Mob +355 686081032