Punesim per Motorist dhe Shofer Taksie ne Malte! 66 views

#PUNO_JETO_NE_MALTE
#PUNESOHU_NE_EUROPE

♨️VENDE TE LIRA PUNE PER ♨️:
MOTORIST – DELIVERY
SHOFER TAKSIE – TAXI DRIVER
🌐MOTORIST – DELIVERY
🌐SHOFER TAKSIE – TAXI DRIVER
♨️OFROHET ♨️:

➡️KONTRATE PUNE 1 VJECARE
➡️VIZE PUNE 1 VJECARE
➡️ GUIDE AKOMODIMI
➡️SIGURIME SHOQERORE

❌❌PUNESIM I MENJEHERSHEM

0686081032❌❌

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00!JU MIREPRESIM ✔️

🌏🌏ADRESA: 
Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.

🔖Gjithashtu na gjeni :
🔖Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
🔖Ne Instagram: aplikime_punesimi
🔖Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona ADRESA: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.
  • Tel/Mob +355 686081032