PUNESIM NE TIRANE NE HOTEL ME 5* 148 views2 applications

HOTEL ME 5* NE TIRANE HAP VENDE TE LIRA PER :

1. KAMARIER / E
2. BANAKIER / E
3. RECEPSIONIST / E
4. STAF MIREMBAJTJEJE

OFROHET :
1. KONTRATE PUNE 1 VJECARE
2. PAGE 40 000 – 60 000 LEKE ( Varet nga pozicioni dhe eksperienca )
3. ORARI : 2 – 3 TURNE, 5 DITE NE JAVE, 8 ORE
4. TRAJNIM 7 – 14 DITOR
5. TRANSPORT DITOR

KERKOHET:
1. EKSPERIENCE E MEPARSHME (Minimalisht 6 muaj )
2. NJOHJE TE GJUHES ANGLEZE ( Nivel komunikimi stafi i sherbimit dhe nivel kuptimi stafi i mirembajtjes )

Te interesuarit mund te aplikojne VETEM PREJ DATES 20.12.2021 – 26.12.2021

Tel 0686081032, ( Orari 11.00 – 16.00 )
Adresa : Rruga Dritan Hoxha, Pall. Tekno Projekt, Kati 1, zyra 5.
JU MIREPRESIM ✔️
Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona DRITAN HOXHA
  • Tel/Mob +355686081032
  • Profili Sherbime