Punesim ne Lindjen e Mesme, ne Dubai! 4115 views80 applications

Aplikime Punesimi OFRON VENDE TE LIRA PUNE NE DUBAI NE POZICIONET:

 • Asistente e Menaxherit te Restorantit
 • Sherbyese
 • Hostess
 • Recepsion
 • Asistente e Menaxherit te Marredhenieve me Publikun
 • Krye Barist
 • Supervizor Restoranti

Kompania Siguron:

 • Kontrate Pune 1 & 2 vjecare
 • Akomodim
 • Ushqim
 • Vizen dhe Biletat e Udhetimit
 • Vizitat Mjekesore

Kriteret qe duhet te permbushni:

 • Njohuri mesatare te gjuhes angleze
 • Mosha 18 – 35 vjec
 • Pashaporte te vlefshme

⚡⚡APLIKIMET PRANOHEN VECSE ME CV
ANGLISHT + FOTO + WORD ne
⚡⚡ aplikimepunesimi@gmail.com
⚡⚡ 00355 686081032

Specifikoni “PUNESIM NE DUBAI”

🌏🌏ADRESA: ZOGU I ZI , MBRAPA RING CENTER, NORD CONSTRUCTION, KATI 2, TIRANE

🔖Gjithashtu na gjeni :
🔖Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
🔖Ne Instagram: aplikime_punesimi
🔖Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00!

JU MIREPRESIM ✔️

Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 14 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona ADRESA: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.
 • Tel/Mob +355 686081032