Punesim ne aeroport jashte Shqiperise. 475 views

Job Expired

Kerkohet staff per punesim ne aeroporte ne Dubani,Tajlande dhe Malte.

Kontrate e rregullte 1 vjecare.

 

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Punesim