Punesim i menjehershem! 187 views1 application

Nëse jeni njohës shumë i mirë i gjuhës:
~GJERMANISHT
~SPANJISHT
~ITALISHT

Bëhu pjesë e stafit më dinamik
Eksperienca nuk ka rëndësi,dëshira për të punuar po!

Kërkesat:

1)-Të zotërojë shumë mirë një gjuhët përkatëse
2)-Me/pa eksperiencë të mëparshme
3)-Energjik dhe me vullnet për të punuar

Ofrojmë :

– Pagë bazë dhe BONUSE shumë te larta në bazë të performancës
– Ambient pune ideal dhe komod
– Kontratë pune në përputhje me ligjin Shqipëtar
– Orar pune Full-Time 10:00 deri në 19:00 (me pushime te ndermjetme)
– Fundjavë të lirë

Na kontaktoni në :

0692876629

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Tel/Mob 693785908
  • Profili Marketing