PUNESIM I MENJEHERSHEM PER CHEF NE MALTE! 349 views

Pozicione te lira pune ne resorte me 4 dhe 5 yje ne MALTE,

CHEF DE PARTIE
SOUS CHEF
COMMIS CHEF
SOUS CHEF PASTRY
BANQUETING CHEF
KITCHEN ASSISTANTS

Ofrohet;

KONTRATE PUNE 1 VJECARE
VIZE PUNE 1 VJECARE
PAGESE BAZE
BONUSE
GUIDE AKOMODIMI
USHQIM
SIGURIME TE PAGUARA

APLIKIMET PRANOHEN VECSE ME CV
0686081032

ADRESA: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.

Gjithashtu na gjeni :
Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
Ne Instagram: aplikime_punesimi
Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00!

JU MIREPRESIM!

Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona ADRESA: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.
  • Tel/Mob +355 686081032