Punë si kjo, zor se gjen! Bëhu Operator/e i Shërbimit ndaj Klientit në DMI për Gjuhën Angleze, Italiane ose Spanjolle! 161 views3 applications

Digital Marketing Innovation ka në qëndër të fokusit shërbimin ndaj klientit.
Momentalisht ne jemi duke zgjeruar skuadrën tonë të Operatorëve të Shërbimit ndaj Klientit në gjuhën Angleze, Italiane dhe Spanjolle
dhe dëshirojmë të bëhesh edhe ti pjesë e jona.
Eksperienca nuk është kusht, ne besojmë në përkushtim! 😁

Je folës i mirë i gjuhës Angleze, Italiane ose Spanjolle?
Apliko duke dërguar CV tënde në e-mailin hr@dmi.com.al , gjithashtu duke specifikuar gjuhën në të cilën dëshironi të punoni.

*Të gjitha pozicionet që ne ofrojmë janë full-time on-site.
**Do të kontaktohen vetëm kandidatet aftësite e të cileve perputhen me nevojat që pozicioni kerkon.
***Kandidatet e zgjedhur do të kalojnë një fazë trajnimi një-javor.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing