Prosper Sales kerkon Operator te gjuhes Gjermane, Angleze, Spanjolle (Full Time) 176 views2 applications

Job Expired

Email: hr.prospersale@gmail.com
Nr.Kontakt: 0694496372
Instagram: prosper.sales
Adresa Tirane, Albania

Prospersales operon ne Tirane dhe kerkon
Operator/e te gjuhes Gjermane, Angleze, Spanjolle, – full time

Kompania kerkon te zgjeroje stafin duke krijuar disa vende vakante ne pozicion e operatoris.
Nese jeni individ me energji pozitive dhe po kerkoni te rriteni profesionalisht, ne ju ofrojme ambjentin e duhur per ta arritur mundesine.

Kriteret:

Kandidatet duhet te zoterojne GJUHEN GJERMANE, ANGLEZE, SPANJOLLE
Ne nje nivel te pakten mesatar.

Eksperienca e meparshme perben avantazh por nuk eshte e domosdoshme.

Mundesite prane Nesh

  • Paga dhe Bonuset nder me te lartat ne tregun financiar.
  • Kontrate e rregullt bazuar ne Kodin e Punes
  • Promovim
  • Meritokraci
  • Staf i kualifikuar dhe profesional

Eksperiencat e punes ne kete industri te ngjashme perbejne avantazh!
Mos nguroni te dergoni cv-ne tuaj ne adresen e emailit hr.prospersale@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Siri Kodra, HYRJA 1