Pronatyra Treg ofron vend pune Punonjes Banaku ne Durres 57 views

Job Expired
Pronatyra Treg prej 15 vitesh histori suksesi në drejtimin e rrjetit të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e zhvillimit të emrit CONAD

PSE NUK VJEN TE PUNOSH NE CONAD NE MARKETIN TONE NE DURRES PO KERKOJME PUNONJES BANAKU

PUNONJËSI I BANAKUT
 • Mirëpret, komunikon dhe u shërben klientëve në banak me etikë të lartë profesionale
 • I prezanton produktin e duhur klientëve dhe ofron sugjerime sipas kërkesave të tyre
 • Mirëmban ambjentin e punës dhe mban përgjegjësi për pastërtinë e sektorit
 • Pajis me etika çmimi, evidetimin e skadencave të produkteve duke ushtruar një kontroll të vazhdueshëm të tyre
 • Vendos produktet në hapësirën e banakut në mënyrën e duhur
 • Përpunon produktet e banakut me qëllim reduktimin e firove
 • Ofron ide dhe sugjerime për përmirësimin e shërbimit të klientit

KANDIDATI DUHET TË:

 • Ketë Dëftesë Pjekurie (e detyrueshme)
 • Zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi
 • Eksperienca e punës në pozicione të ngjashme (preferohet)
 • Jetë i aftë per të ngritur pesha të rënda
 • Jetë i gatshëm të punojë me turne
 • Jetë korrekt, i ndershëm dhe i përpiktë

NE OFROJMË:

 • Kushte të mira punë në përputhje me Kodin e Punës
 • Mundësi për tu zhvilluar brenda rrjetit të marketeve tona

MËNYRA E APLIKIMIT:
Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e e-mailit burime.njerezore@pronatyra.al ose në adresën Marketi Conad, Vollga, Rr. Taulantia, Laggja nr. 1, Pallati nr 4-23, Durres, ose Rr. e Barrikadave, Galeria e Tiranës, Ish-Kinema “17 Nëntori”, Tiranë (në zyrat e Pronatyra Treg ose në marketin Conad)

Departamenti i Burimeve Njerëzore do të kontaktojë për intervistë vetëm aplikantët e kualifikuar.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave – Qendra Tregtare "Galeria e Tiranës", kati II – 1016 Tiranë
 • Profili Supermarket