Promotore 121 views1 application

Job Expired

Roli:

Po kërkojmë Kandidate entuziastë për të promovuar produktet tona të vape në resorte dhe bare. Ky rol përfshin angazhimin me klientët potencialë, rritjen e ndërgjegjësimit për brendin dhe nxitjen e shitjeve.

 

Përgjegjësitë:

 • Promovoni produktet e vape përmes angazhimit të drejtpërdrejtë me klientët në lokacionet e përzgjedhura nga shitja.
 • Edukoni klientët potencialë për përfitimet dhe veçoritë e produkteve tona vape.
 • Shpërndani materiale promocionale dhe kryeni demonstrime të produkteve.
 • Mblidhni reagime nga klientët dhe raportoni informacione për ekipin e marketingut.
 • Mbani një qëndrim profesional dhe përfaqësoni markën në mënyrë pozitive.
 • Bashkëpunoni me ekipet e shitjeve për të arritur objektivat promocionale.

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme ose ekuivalent.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Personalitet i hapur dhe i afërt.
 • Aftësi për të punuar në orare fleksibël, përfshirë mbrëmjet dhe fundjavat.
 • Përvoja e mëparshme në promovim ose shitje është një plus.
 • Njohuri mbi produktet e avullimit është e preferuar.

 

Kushtet e angazhimit:

 • Pagesë bazë
 • Bonus në realizim të shitjes së produkteve
 • Kostot e akomodimit, ushqimit dhe transportit.

 

Periudha e angazhimi:

20 qershor – 20 shtator

 

Aplikimet pranohen deri me date 10 qershor.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti