Promotore produkti/merchandiser 101 views

Kerkojme: Promotore produkti/merchandiser

Përgjegjësitë/Detyrat
-Prezanton dhe jep informacion mbi produktin neper evente te ndryshme;
-Pozicionon materialet reklamuese në pikat e shitjes, në mënyrë të tillë që të jene sa me të dukshme dhe te vendosura ne vendin e duhur
-E aftë të krijojë një imazh pozitiv dhe të drejtojë konsumatorin drejt produktit;
-Identifikon interestimin e konsumatorit dhe kupton nevojat e tij;
-Raporton informacionin e mbledhur gjatë promocioneve (nivelin e interesimit, pyetjet, numrin e produkteve të shpërndara etj).

Profili
-Aftësi shumë të mira komunikuese;
-Përvojë e mëparshme e ngjashme (por jo e domosdoshme)

 

Dërgoni CV-ne tuaj në adresën hr@add.albrenda dates 31 Gusht 2023.
SUKSESE!

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dhaskal Tod'hri Nr. 35, Kashar
  • Profili Tregti