“Promotore eBook Educativi ” ( Full Time 70.000 baza + Super Bonuse ) 401 views4 applications

Jeni lodhur duke punuar në vënde të paguara keq dhe aspak stimuluese ?!
Jeni nga Durrësi dhe Elbasani dhe po kërkoni një punë në Tiranë
por në mbrëmje të ktheheni sërish në shtëpine tuaj ?!
Flisni mirë Italisht dhe jeni ambicioz ?!

Atëherë ky është vendi i duhur .

Për të gjithë ata që janë nga Elbasani ju paguhet transporti .
Për të gjithë ata që janë nga Durresi ju sigurohet transporti .

Mos humbisni kohë …

Aplikoni për pozicionin e “Promotore eBook Educativi ”

Kërkohet 
:

– Njohje e mirë gjuhes Italiane (B2- C1)
– Energjia, proaktiviteti dhe entuziazmi.
– Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale
– Aftësi të shkëlqyera organizative, relacionale
– Njohuri të mira të sistemeve kompjuterike
– Disponueshmëria për të punuar me kohë të plotë


iSource te ofron :


– Pag
ë bazë (70.000 leke , bruto )
– Super Bonuse
– Fundjava pushim
– Kontratë të rregullt pune
– Trajnim i paguar
– Rritje n
ë detyrë brënda kompanisë
– Ambjent miq
ësor pune
– Transport i paguar (Elbasan) ose i siguruar ( Durr
ës ) nga kompania

r të aplikuar mund të dërgoni CV tuaj në adresëhr@i-source.al ose të kontaktoni në numrin +355 697045045.

Ju mendoni të prezantoheni për intervistë , iSource mendon për të gjitha të tjerat .

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga "Elbasanit", pallati 2G, kati i II
  • Profili Call Center, Marketing