Programues ne Visual Basic 6,C#, Android programming 67 views

Oferte Punesimi

SOFTEXPRES kerkon te punesoje ne kohe te pjesshme /plote programues(e) qe te plotesoje kushtet e meposhtme:
· Te kete njohuri ne/ose Visual Basic 6,C#, Android programming, VB.net, Asp, Sql ( databazat: sqlserver, mysql), PHP, Html, Javascript, Ajax
· Aftesi te punoje ne menyre te pavarur por edhe si pjese e grupit ne rastet kur kerkohet finalizim i shpejte i detyrave
· Aftesi komunikimi shume te mira sepse do I duhet te komunikoje, ndihmoje dhe trajnoje perdoruesit e programeve te SOFTEXPRES 
· Te kete aftesi per investigimin dhe menaxhimin kompetent te problematikave, kombinuar me aftesine per te pervetesuar njohuri te reja 
dhe ne menyre te shpejte, qe do i sherbejne zgjidhjes se problematikave
· Aftesi te mira te gjuhes se shkruar, si dhe aftesine per te prodhuar dhe dokumentuar specifikime funksionale te software-ve me te cilat do i duhet te punoje.

Pagesa eshte e kenaqshme!

Te interesuarit te paraqesin dorazi ose me email (info@softexpres.com):
· Kërkesë dhe CV, bashkë me një fotografi me përmasa të fotos së pasaportës
· Listen e notave , nese jeni student (print-screen nga profile i studentit online) 

Informacion Kontakti:
SOFTEXPRES
Rr. Ali Demi, Pll 70/2
Tel: 068 20 59507
Email: info@softexpres.com
www.softexpres.com

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr. Ali Demi, Pll 70/2
Connect with us
Contact Us