Programues 122 views1 application

Job Expired

MasterIT eshte nje kompani e cila prej disa viteve ofron zgjidhje
dhe sherbime superiore IT per biznese dhe institucione ne Shqiperi.

Per zyrat tona ne Tirane jemi duke zgjeruar stafin tone dhe jemi duke punesuar:
Programues – Python

Detyrat kryesore:

 • Diplomuar në Shkenca Kompjuterike ose përvojë ekuivalente
 • Shume e preferueshme qe kandidati te njohe mire sisteme ERP
 • Njohuri te mira rreth Linux, Windows
 • Gadishmeri per te punuar ne shumëllojshmëri projektesh (Desktop, Web, Mobile) dhe gjuhët e programimit (JavaScript, C #, Java, Python, etj.) Sipas nevojës.

Ofrohet:

 • Pagese shume e mire
 • Kontrate sipas legjislacionit shqipetar.
 • Festa zyrtare pushim
 • Ofrohet pune nga e hena ne te premte nga ora 09:00-17.30
 • Ambjent shume i mire dhe i qete

Te gjithe kandidatet e interesuar mund te aplikojne per pozicionin duke derguar CV-ne e tyre me foto ne adresen : Info@master.al
Ju njoftojme se vetem kandidatet e pranuar do te kontaktohen per nje interviste prane zyrave tona!

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Ymer Kurti, Qendra Olimpia Kati 2, Tirane
 • Profili Informatike/IT/Software