Prishtine, Agjent/e Marketingu 105 views

Center Shqiptare kerkon te punesoje Agjent Marketingu per qytetin e Prishtines.

Qellimi i ketij pozicioni eshte te menaxhoje marredheniet me klientet potenciale, klientet e rinj apo ata ekzistues si dhe te permbushe objektivat e kompanise per tregje te caktuara.
Detyra te tjera perfshijne: garantimin e rritjes se shitjeve dhe numrit te klienteve nepermjet planifikimit, zhvillimit dhe menaxhimit te shitjeve.
Kandidati duhet te jete i fokusuar ndaj shitjeve dhe i orientuar drejt klientit.

Kritere te vecanta:
Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi, menaxhimi dhe bindese.
Te jete ambicioz dhe kerkues ndaj vetes
Te krijoje nje kulture sherbimi qe gjeneron klime pozitive.
Te punoje nen presion dhe te pergjigjet per buxhetet financiare te vendosura nga kompania.
Te zbatoje planet/strategjite e marketingut te vendosura nga Kompania
Te kujdeset per ruajtjen e nje imazhi profesional gjate gjithe kohes
Te kete ekspericence si drejtues mjeti, e domosdoshme.
Per shkak te natyres se ketij pozicioni pune, kandidati duhet te jete fleksibel ne orare dhe i gatshem te ndjeke kerkesat e klienteve.

Kualifikimet:
Te kete perfunduar studimet e larta.
Te kete mbi kater vjet eksperience ne pozicione shitjesh produktesh/sherbimesh/ distribucione etj
Te jete njohes i/e mire e gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.
Te kete grupin B ne lejen e drejtimit.

Preferohen kandidate mbi 28 vjeç.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com
Ju lutem percaktoni ne subjekt te email-it pozicionin per te cilin aplikoni.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Profili Prodhim/Perpunim