Prince Adriatic Resort ne hapje te sezonit turistik 2022 kerkon 20-30 punonjes 167 views3 applications

Job Expired

Prince Adriatic Resort, resorti i pare shqiptar kerkon te punesoje 20-30 individe ne rolet:

Sanitare te pergjithshme
Sanitare dhomash
Sanitare lavanderie
Kamarier
Banakier
Picajol

Si dhe ne pozicione manaxheriale te ketyre sektoreve. Prince Adriatic Resort ofron nje page shume te kenaqshme si dhe mundesi transporti per personat qe jetojne ne Lezhe ose Shengjin por dhe mundesi transporti per personat qe jetojne ne qytetet e tjera.

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne +35568 40 40 115 ose +35568 40 40 116 
Ose aplikoni direkt ne faqen tone te internetit: https://princeadriatic.com/karriera

Faleminderit dhe suksese!

More Information

  • This job has expired!