PRIMO HOTEL & LOUNGE Bar kerkon staf kamariere / kuzhiniere / recepsionist 99 views

PRIMO HOTEL DHE PRIMO LOUNGE kerkon:

KAMARIERE TURNI 1

-Te kete eksperience te meparshme
-Te jete i/e sjellshme
-Te punoje me pergjegjshmeri dhe integritet

Ofrohet:
-Pagese shume e mire
-Pune 8 ore
-Pushim javore
-Bonus performance
-Nje vakt ushqimi i perfshire

KUZHINIERE PER BANKETIN E HOTELIT


-Te kete eksperience
-Pregatit ushqimet dhe shtron banketin
-Kujdeset qe mos te kete mungesa gjate banketit
-Kujdeset per te gjithe mbarevajtjen e guzhines

Ofrohet:
-Page 50.000-60.000 lek + sigurimet shoqerore
-Pune 6 ore ne dite
-Dite pushimi javore
-Kushte shume te mira pune
-Vakt i perfshire

RECEPSIONIST TURNI 3

-Te kete eksperience ne marredhenie me klientet
-Te zoteroi gjuhen Angleze (nese zoteron edhe Italisht perben avantazh)
-Te jete i sjellshem dhe i komunikueshem

Ofrohen:
-Kushte shume te mira pune
-Pushime javore
-Rroge shume te mire

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin +355698400500
Adresa: Kryqezimi i Komunes se Parisit afer Oslo Bar

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri