Shites/shitese ne Napoleon Shop 168 views1 application

“Kompania prestigjoze Napoleon Wine & Spirits”

Kerkon te punesoje SHITESE ne dyqanin Napoleon shop.
Te kete paraqitje te rregullt dhe edukate pune te persosur.
Te kete eksperience ne shitje, jo domosdoshmerisht ne fushen e vererave
Rroga baze 35.000 leke +  perqindje mbi performancen. Te interesuarit te dergojne Cv ne whatsapp ne nr e tel 0692070354 ( nuk merren parasysh aplikimet pa Cv me foto)
Do te kontaktohen VETEM aplikantet e perzgjedhura

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë