Prezantues/e Ne Napoleon Wine&Spirits Shop 90 views

Albanian Wine & Spirits Distribution kompani franko-shqipetare,
kerkon te punesoje SHITES/ SHITËSE ne dyqanin Napoleon
Te kete nje paraqitje te rregullt dhe edukate pune.
Eksperienca ne shitje perben avantazh, por jo domosdoshmerisht ne fushen e pijeve alkolike.

Preferohet mbi moshen 23 vjecare

Rroga 49.000 leke + perqindje mbi shitjet

Te interesuarit te dergojne Cv (me foton tuaj bashkengjitur) ne whatsapp ne nr e tel 0692070354

*Do te kontaktohen VETEM aplikantet e perzgjedhur

Suksese.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë