Magazinier 48 views

Job Expired

Matilpro Sh.p.k kërkon të punesojë Magazinier (M) në kompani prodhimi .

Detyrat :

 • Të ruajë, administrojë dhe sistemojë materialet që ndodhen në magazinë.
 • Të kontrollojë sasinë e produkteve qe hyjnë dhe dalin nga magazina.
 • Monitoron hapësirat dhe ndjek nivelet e stokut .
 • Të jetë i besueshëm i pergjegjshëm dhe të permbushë detyrimet e punës.

Kualifikimet :

 • Të kenë eksperiencë në fushë të ngjashme minimalisht 1 vit.
 • Të ketë aftësi bazë në perdorimin e kompjuterit.
 • Të ketë aftësi komunikuese, bashkëpunuese dhe organizative
 • Mosha e preferuar 28-45 vjec

Shënime :
Orari i punes : nga e hëna-premte 07.00-15.30
Kushte shumë te mira pune .
Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit : 067 60 99 901

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr: Vangjel Noti , ish Kombinati Josif Pashko , Laprake , Tirane
 • Tel/Mob +355 67 609 9901
 • Profili Prodhim/Perpunim