Pre-Caller Agent / operatore marketingu ne gjuhet Anglisht 192 views1 application

Job Expired

Tirane, Kerkojme Pre-Caller Agent / operatore marketingu ne gjuhet Anglisht
AED company operon dhe ofron zgjidhje bashkekohore ne fushen e marketingut .

*Per ti paraprire dinamikes se tregut shpallim lajmerimin per operatore marketingu.
*Pagesa baze shume e kenaqshme
*Bonuset e ofruara ne varesi te performances se operatoreve
*Orari full time: 12:00-20:00
*Kriteret qe kerkohen: Zoterim shume te mire te gjuhes se huaj Anglisht.
*Pozicioni: Pre-Caller
Agent

Me eksperience te fushes

*Per me shume informacion kontaktoni ne whatsapp ne numrin: 0693492065
Dergoni CV ne e-mail: aedcompany1@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center