Pozicioni vakant: Sistemues 202 views2 applications

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri.
Infiniti Office, gjithmonë është në kërkim të një stafi kreativ dhe optimist në punë, pa patur paragjykime dhe diferencime.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën sistemimin e mallit nëpër raftet e caktuar dhe kujdeset per mbajten paste te rafteve
  • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: infinitipunesime@gmail.com ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355 69 68 68 598;+355 68 52 00 000
  • Profili Tregti