Pozicioni vakant: Operator/e ne Showroom 53 views

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri,
me një numër të madh dyqanesh në Tiranë dhe ne rrethe

Pozicioni vakant: Operator/e ne Showroom

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Regjistrim i faturave të blerjeve dhe shitjeve;
• Kontrollon dhe gjeneron fletëdaljet/fletëhyrjet nga transferimi;
• Kontrollon produktet ne hyrje dhe ne dalje;

Aftësitë dhe kualifikimet:

• Diplomë Universitare në degët e Fakultetit të Ekonomisë ose në fusha të tjera të ngjashme;
• Të ketë njohuri shumë të mira të paketës bazë MS Office;
• Të jetë i/e komunikueshëm me kolegët dhe i/e gatshëm në cdo kohë të japë ndihmesën e tij / saj për nevojat e kompanisë;
• Njohja e programit financiar Bilanc web përbën avantazh;

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: hr@infinitioffice.al ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 069 368 0136

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355 69 68 68 598;+355 68 52 00 000
  • Profili Tregti