Pozicione vakante – Salt Restaurant 119 views2 applications

Job Expired

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Nje nga restorantet tona Salt Restaurant po kerkon:

  • Kamarier/e
  • Kuzhinier/e

 

Kërkesat e profilit 

Kompania REVO Hospitality Group ofron kushte shumë të mira pune dhe financiare.

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

Data e fundit e aplikimeve është 30.08.2022.

Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

 

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Pallati Ambasador 3, Kati 16, Tirane
  • Tel/Mob 069 70 79 300
  • Profili Restorante