Pozicione vakante – Fast Food OPA Greek Street 63 views

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin e fast food-eve Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

 

Nje nga bizneset tona fast food Opa Greek Street po kerkon:

  • Arketar/e
  • Kamarier/e
  • Ndihmes Kuzhinier/e
  • Zgarist/e
  • Punonjese Pastrimi

 

Kërkesat e profilit

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

ose

https://opa.com.al/explore-careers/

 

Data e fundit e aplikimeve është 30.08.2022.

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://opa.com.al/about-us/

https://www.instagram.com/opa.com.al/

https://www.facebook.com/opa.albania/

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Pallati Ambasador 3, Kati 16, Tirane
  • Tel/Mob 069 70 79 300
  • Profili Restorante