Job Expired

Prado Luxury Hotel eshte nje subjekt qe do te ushtroje aktivitetin e tij per here te pare kete sezon ne fushen e hotelerise, me vendndodhje ne Livadh, Himare, po kerkon te rekrutoje staf per t’iu bashkuar ekipit tone ne pozicionet si me poshte:

 • Menaxher/e Marketingu
 • Menaxher/e HR
 • Menaxher Mirembajtje
 • Menaxher Turni (Night Audit)
 • Menaxher/e Rrjetesh Sociale
 • Ekonomiste
 • Recepsionist/e
 • Barist
 • Kamarier/e

Kualifikimet

 • Te kete eskperience pune ne pozicionet perkatese.
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese.

Ofrohet

 • Kushte shume te mira pune.
 • Ushqim dhe akomodim.
 • Pagese kokuruese ne treg.
 • Mundesia per te punuar ne nje hotel me standarte te larta.

Per te gjithe te interesuarit jane te lutur te aplikojne duke specifikuar ne subjekt pozicionin e punes ne adresen e Email-it: pradoluxuryhotel@gmail.com

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Vlorë, Himare
 • Rruga/Zona Himare, Livadh
 • Profili Hoteleri