Pozicion Vakant si Mesues\e 1097 views2 applications

Tirane, ofrohet pozicion si mesues/e

Ofrohet pozicion vakant ne profilin e mesuesise anglese per kandidate qe  jane te bindur ne zotesine  e tyre dhe jane te afte ne percjelljen e njohurive.

Page  ekenaqshme dhe mundesi rritjeje te vazhdueshme ne detyre

 

Kritere :

Arsim i larte ne degen Anglisht

Eksperiencat e meparshme mund te perbejne avantazh

DERGONI CV TUAJ DREJT ADRESES: resuligloria7@gmail.

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job