Pozicion pune Arkitekt/e 25 views

Mundësi punësimi në Vitru+ architects

Vitru+ architects është një studio kreative Arkitekture e specializuar në fushën e projektimit, që tenton të sjellë një tendencë ndryshe në fushën e arkitekturës dhe dizajnit.

Kërkojmë të punësojmë: Arkitekt/e që duhet të plotësojë kriteret e mëposhtëme:

– Diplomë Arkitekture.

– Preferohet eksperiencë pune në projektim mbi 3 vjet.

– Të ketë aftësi të mira analitike.

– Të ketë aftësi të punojë në grup dhe komunikim të mirë.

– Të ketë njohuri të mira në zbatim.

– Të ketë aftësi të mira për të projektuar dhe detajuar projekte ndërtesash si: rezidenca, komplekse pallate, hotele, hapësira publike etj.

– Të zotërojë të paktën një nga gjuhët Anglisht/Italisht.

– Të ketë njohuri të mira në programet si mëposhtë:

AutoCad 2D/3D

Revit

Photoshop

Excel + Microsoft Office

Të gjithë të interesuarit që plotësojnë kriteret e mësipërme të aplikojnë duke dërguar me email CV & Portofol Punimesh* (PDF) në adresën vitruplus@gmail.com

– Afati I aplikimit zgjat deri në datën 25.02.2020

– Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

– *Portofoli i punimeve nuk duhet të jetë më i madh se 15mb, dhe duhet të përmbajë detajime teknike projektesh, planimetri, fasada, prerje dhe imazhe ilustruese.

JU FALEMINDERIT

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Arkitektur
Contact Us