Po punesojme recepsionite me/pa eksperience 226 views1 application

Pozicion Vakant: Recepsioniste

Detyrat:
Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo vizitor që paraqitet pranë recepsionit të kompanise;
Koordinon takimet e vizitorëve me punonjës të kompanise;
U përgjigjet telefonatave dhe/ose transferon thirrjet në mënyrë të sjellshme dhe në kohë;
Dëgjon dhe mban shënim me kujdes pyetjet dhe kërkesat e telefonatave;
Informon stafin në lidhje me përditësime apo komunikata të reja;

Kualifikimet:
Të ketë aftësi të mira komunikimi, sjellje dhe paraqitje etike;
Të jetë korrekte dhe në gjendje për të përmbushur detyrat brenda afateve të caktuara;
Njohuri të mira të paketës Microsoft Office si dhe programeve kompjuterike;
Eksperienca përbën avantazh
Orari i punës: 09:00-18:00, nga e hëna në të premte, fundjava pushim!

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë cv e tyre në emailin: rekrutime.msl@gmail.com ose të kontaktojnë në numrin+355 69 254 3511

More Information

Apply for this job Apply via Facebook