Po kerkojme Rtn Gjermanisht dhe Italisht / Operator/e Gjermanisht dhe Operator/e Italisht vetem me eksperience per Call Center tek Blloku prane Lsi 90 views

Job Expired

Call Center

Kerkon te punesoje

RTN GJERMANISHT DHE ITALISHT

•OPERATOR/E GJERMANISHT
•OPERATOR/E ITALISHT

Vetem me Eksperience
Kushte shume te mira pune

Adresa: TIRANE TEK BLLOKU

Kontaktoni: 0689566815

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 208 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim