Po kerkojme Montues,Marangoz,Mobilier,Freelancer dhe Menaxher/e Terreni 53 views

PO KËRKOJMË!

• MONTUES
• MARANGOZ
• MOBILIER
• FREELANCER
• MENAXHER/E TERRENI

Dergoni CV tuaj në:
itcshpk@gmail.com
+355672003356

Adresa: Tirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim