Po kerkojme Graphic Designer per tu bashkuar skuadres tone. 80 views3 applications

Nëse je i apasionuar pas graphic design,Social Media dhe ke
njohuri mbi Google Advertise dhe dëshiron të zhvillohesh më tej,
Ti je i duhuri për t’iu bashkuar skuadres tonë.

Detyrat dhe Pergjegjësite:
Pergatit design te ndryshem sipas kerkesave dhe projekteve te kompanise.
Të krijoj materiale imazhe/video në funksion të rrjeteve sociale të kompanisë dhe projekteve të tjera
Pergatit design te ndryshem si broshura, fletëpalosje, bennera etj ne perputhje me kerkesat e kompanise

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne dhe portofolin e tyre te punimeve ne adresen e-mail:hr@estrella.al  ose na telefononi +355 68 397 2270

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Marketing