Pjatalarëse 174 views

Job Expired

ARKA Hotel pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë,

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Pjatalarëse

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
 • Lajnë enët në lavastovilje pasi të kenë hequr mbeturinat nëpër pjata;
 • Pastrojnë ambjentet e kuzhinës;
 • Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
 • Të jenë të gatshme për punë në turne /orare të zgjatura;
 • Të jenë korrekte;

Ofrohet:

Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose te telefonojne ne numrin +355686082912

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë