Pjatalarese 21 views


Restoranti “Ballkoni i Dajtit” pjese e kompleksit turistik Dajti Ekspres kerkon te punesoje :

PJATALARESE

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe pagese .
Perben avantazh eksperienca e meparshme ne pozicione te njejta por nuk eshte kriter .

Te gjithe te interesuarit te aplikojne permes adreses se emailit hr@dajtiekspres.com ose ne numrin e telefonit 067 401 1023

Adrese : Stacioni lart i Teleferikut Tiranë-Dajt, Linzë

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Tiranë- Dajt