PIZZA HUT ALBANIA ofron vend pune Motorrist/Shperndares Porosish 57 views

Job Expired

PIZZA HUT ALBANIA PO KERKON MOTORRISTE/SHPERNDARES POROSISH.

OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE DHE PAGESE

PAGE FIKSE + % SIPAS POROSIVE

NXITONI TE APLIKONI NE NUMRIN NE WHATSAPP: 0684088283 DHE NE ADRESEN E EMAIL-IT: hr@pizzahut.al

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bllok
  • Tel/Mob +355694001448
  • Profili Restorante