Pizza Chef 27 views

Eagle Heads Group është duke kërkuar të punësojë: Pizza Chef

Kriteret e kërkuara:

  • Eksperiencë te mëparshme në restorant në pergatitjen e Pizzave.
  • Njohuri të mira të HACCP standarteve të higjenës në kuzhinë.
  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Aftësi të mira të punuarit në grup.
  • Te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet.

Ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen careers@eagleheadsgroup.com ose telefononi ne numrin +355697037770 duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per fazat e metejshme te procesit te rekrutimit.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook