Pizza Beppe kerkon Picier dhe Ndihmes Picier me eksperience paga 70.000 leke + % mbi xhiron 57 views

Pizza Beppe
Kerkon te punesoje

PICIER
NDIHMES PICIER

ME EKSPERIENCE
PAGA 70.000 LEKE + % MBI XHIRON

ADRESA: TIRANE BLLOK PRANE SKY TOWER

KONTAKTONI: 0696723618

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim