PIRUNIST 25 views

Shoqëria Tirana Cash & Carry, me seli në Prush, Tiranë, e cila operon suksesshëm në fushën e Distribucionit në më shumë se 25 vite,
kërkon të punësojë PIRUNIST.

-Me eksperiencë ose njohuri fillestare.
-Kushte shume te mira pune


Detyrat

  • Të ekzekutojë ngarkesat/dërgesat brenda magazinës në mënyrë të sigurtë.
  • Të lëvizë dhe vendos produktet në vendet e caktuara në magazinë.
  • Të ndihmojë në ruajtjen e sigurisë së magazinës.
  • Kryen ose ndihmon ne mirëmbajtjen e pirunit.

Shënime

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në nr e cel: 355 69 406 5550 ose të na dergojnë email në adresën tonë elektronike: hr@tcc.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook