PIRUNIST 41 views

SO CART sh.p.k., pjese e Alkos Group Albania, eshte kompani prodhuese shqiptare, me aktivitetet kryesor transformimin e letres celuloze ne produkt perfundimtar per konsumatorin, po kerkon punonjes  te pershtatshem ne pozicionin e punes: Paletist/Pirunist.

 • Page motivuese;
 • Atmosfere miqesore dhe dinamike;
 • Kontrate te rregullt pune;
 • 40 ore pune ne jave;
 • Vleresim sipas performances;
 • Tansport nga Tirana.
 • Ambjent miqesor

Detyrat

 • Pergatit paletat me produktet perkatese sipas porosise.
 • Te ekzekutoje ngarkesat/dergesat brenda magazines ne menyre te sigurte.
 • Te levize dhe vendos produktet ne vendet e caktuara ne magazine.
 • Te ndihmoje ne ruajtjen e sigurise se magazines.
 • Kryen ose ndihmon ne mirembajtjen e pirunit.

Kualifikimet

 • Te punoje mire ne grup.
 • Komunikim te mire me koleget.
 • Me eksperience ose njohuri fillestare.
 • Te kete perfunduar arsimin e mesem;
 • Te jete i afte dhe i shkathet ne perdorimin e mjeteve dhe makinerive te punes;
 • Fleksibel me oraret e punes;

 


Proçedura dhe afatet e aplikimit

Te interesuarit duhet te dergojne nje kerkese per punesim ku te specifikohet kerkesa per pozicionin e punes dhe nje kopje te cv ne adresen e-mail hr@alkosgroup.al

*Te gjithe aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te larte sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Fushe – Preze, Vora, Tirana
 • Tel/Mob +355697014570
 • Profili Prodhim/Perpunim